Sveriges Frilansare byter namn till Maria Runelund – frilans, interim, rekrytering under januari.

Anledningen till namnbytet är att jag numera, förutom förmedling av frilansare, sedan några år tillbaka även arbetar med rekrytering och interimslösningar. Namnet Sveriges Frilansare är därför numera missvisande och nu gör jag äntligen slag i saken och byter namn, till mitt eget (minus Hanström).

I dag arbetar jag gränslöst. Förmedlar frilansare, rekryterar och tar hand om interimsuppdrag. Jag hjälper och stöttar mindre byråer som har växtverk. ”Ska det rekryteras, tas in frilansare eller projektanställas?” I första hand utgår jag från mitt eget nätverk av  frilansare och personer som som vill byta arbete, t.ex. projektanställning eller tillsvidareanställning. Det blir nya sidor på LinkedIn, Instagram och Facebook. Men det återkommer jag om!

God fortsättning! //Maria

< Tillbaka till bloggen