Välkommen till nya Sveriges Frilansare

Sveriges Frilansare startades 2011 som ett alternativ till de traditionella förmedlings- och bemanningsföretagen. Det var hög tid för förändring och jag ville bort från provisionspåslagen och enligt mig det förlegade sättet att förmedla frilansare på.

Jag skapade frilansbasen, en databas där alla SFs frilansare var anslutna, som gjorde det enkelt för uppdragsgivare att söka och ta direktkontakt med erfarna frilansare. Om uppdragsgivaren hellre ville ha min hjälp gjorde jag urval mot en engångskostnad.

Frilansbasen släcks ned tillsvidare
Nu fyller Sveriges Frilansare 4 år och jag kan konstatera att många uppdragsgivare har uppskattat enkelheten i att söka frilansare via Frilansbasen, men än fler vill att jag är med i processen. Det i kombination med en del teknikproblem gjorde att jag tog beslutet att släcka ned Frilansbasen tillsvidare.

Ny hemsida
I och med att Frilansbasen togs bort gjordes en ny och enklare hemsida och min ambition är att hålla bloggen levande med tips, åsikter, gästbloggare m.m.

Frilans, interim och rekrytering
Arbetsmarknaden är under förändring och anställningsformen i sig är inte alltid lika central och skillnaden mellan att förmedla frilanskompetens jämfört med att arbeta med rekrytering är inte så stor och därför blir det ganska naturligt att gränserna suddas ut även för Sveriges Frilansare, trots namnet.

Kostnader för förmedling av frilansare och rekrytering
Som jag skrev inledningsvis är det enbart fasta priser som gäller. Inga löpande provisionspåslag för frilansförmedlingar. Mer info om rekryteringskostnad hittar du på startsidan.

Ta kontakt med mig!
Är du uppdragsgivare och vill ha hjälp med att hitta frilansare eller för rekrytering, hör av dig. Är du frilansare eller söker nytt jobb vill jag gärna komma i kontakt med dig, ring eller mejla.

Med vänliga hälsningar

Maria Hanström-Runelund
0704-33 83 00
maria@sverigesfrilansare.se

 

 

 

< Tillbaka till bloggen